Lugn och sinnesro

Det ska va gött å leva

Jag har sprungit i hela mitt liv. I alla fall sedan jag var tolv. En sen kväll lovade jag nämligen min pappa, som hade dött månaden innan min tolvårsdag, att han för alltid skulle vara stolt över mig. Ett löfte som jag försökte infria genom att vara så duktig och så snäll som det bara

Det ska va gött å leva Läs mer »

Stressad? Mina 10 bästa tips för hur du får koll på läget och blir lugn inombords. Inte bara för stunden. Utan för livet.

Känns det som om det bara är för mycket just nu? Är bägaren på väg att rinna över med alla krav, måsten och förväntningar? Längtar du bara efter att det hela ska vara över så att du kan få sova ut, ta igen dig och bli dig själv igen? Hua. Jag vet hur det känns.

Stressad? Mina 10 bästa tips för hur du får koll på läget och blir lugn inombords. Inte bara för stunden. Utan för livet. Läs mer »