Integritetspolicy

Eftersom jag värnar om såväl din integritet som din säkerhet kommer jag att bearbeta de personuppgifter som du ger mig enligt dataskyddsförordningens (GDPR) föreskrifter. 

Låt mig få gå igenom de fyra fall då du kommer att ge mig någon form att personuppgift.

1. Du laddar ner någon av man kostnadsfria e-böcker

Du lämnar din e-postadress via ett formulär och du kommer dels få ett mail med länken till den webbsida där du kan ladda ner boken som pdf- och ljudfil. Därefter kommer du få mina ordinarie utskick som består av inspirerande texter på samma tema. Emellanåt kommer du också få reklam om mina digitala produkter. Du kan när som helst avsluta utskicken via en länk längst ned i mailet. En åtgärd som resulterar i att din e-postadress raderas från mitt register.

Den leverantör (Convertkit) som sköter utskicken via e-post följer dataskyddsförordningens föreskrifter.

2. Du ber om att få mer inspiration från mig via kontinuerliga utskick

Du lämnar din e-postadress via ett formulär och du kommer att få ett mail av mig ett par gånger i månaden. Du kan när som helst avsluta utskicken via en länk längst ned i mailet. En åtgärd som resulterar i att din e-postadress raderas från mitt register.

Den leverantör (Convertkit) som sköter utskicken via e-post följer dataskyddsförordningens föreskrifter.

3. Du sätter upp dig på intresselistan för webbkursen Självmedkänsla ett, två, tre

Du lämnar din e-postadress via ett formulär och du kommer att få ett antal mail av mig i samband med att den nya kursomgången startar. Du kan när som helst avsluta utskicken via en länk längst ned i mailet. En åtgärd som resulterar i att din e-postadress raderas från mitt register.

Den leverantör (Convertkit) som sköter utskicken via e-post följer dataskyddsförordningens föreskrifter.

4. Du köper webbkursen Självmedkänsla ett, två, tre

Som kund lämnar du dina personuppgifter av två skäl. Dels för att betala och dels för att du behöver få tillgång till den skyddade kursportalen och kursmaterialet.

Registrering för betalning
När du betalar registreras dina uppgifter dels av det e-handelssystem (WooCommerce) som är kopplat till webbplatsen blimeradu.se och dels av Klarna.

Webbplatsen blimeradu.se är säker och Klarna sköter dataskyddsförordningens föreskrifter.

Registrering för tillgång till kursportalen
Kursportalen är lösenordsskyddad och du identifieras via ditt användarnamn vilket är det samma som din e-postadress. Du har möjlighet att delta i diskussionsforumet inne på portalen och då kommer enbart ditt förnamn eller ett annat lämpligt smeknamn synas för de andra deltagarna. Kommentarerna raderas efter varje kursomgång.

Då du som köpare av webbkursen Självmedkänsla ett, två, tre har livslång tillgång till kursportalen kommer jag att behöva spara dina personuppgifter fram tills dess du själv väljer att avsluta. Något som du när som helst kan göra skriftligen.

Den leverantör som tillhandahåller kursportalen (Thinkific) följer dataskyddsförordningens föreskrifter.

Om du har några frågor kring ovanstående tveka inte att kontakta mig på marie(at)blimeradu.se