Kreativitet och lättsamhet

Berättelsen om tre efterlängtade vänner – Tacksamhet, Förnöjsamhet och Medkänsla

Tacksamhet, Förnöjsamhet och Medkänsla. Tre följeslagare som gör livet skönt och insidan mjuk. Tre musketörer som, med sina silkesvantar, håller den inre kritikern på behörigt avstånd. Tre vänner som numera finns vid min sida och alltid ställer upp. Även i de stunder då jag har tankarna på annat. Det har inte alltid varit så. Att

Berättelsen om tre efterlängtade vänner – Tacksamhet, Förnöjsamhet och Medkänsla Läs mer »

Med lust och fägring stor

Våren ligger bakom mig och sommaren har på allvar sköljt över mina sinnen. Vildkaprifolen som doftar intensivt när jag på kvällen går genom grinden. Fåglarna som väcker mig i gryningen. Grannens gräsklippare som stör mina tankar. Ja, sommaren är här och dess fägring är sannerligen stor. Men lusten för livet; hur är det med den?

Med lust och fägring stor Läs mer »